Healthy meal

Husk dig selv i den travle hverdag – giv din krop en makeover

Du kender det måske. Hverdagen er travl og hektisk. Hver eneste dag skal børnene hentes, der skal handles ind, laves mad og meget mere. Ofte er der ikke meget alenetid, hverken til at dyrke sport og motion eller til at pleje kroppen og skønheden. For mange resulterer dette i dårligt selvværd, og det eneste, man kan få øje på, er pludselig åreknuder på lårene, sprukne læber og ansigtsrødme. Frygt dog ej, for du kan sagtens komme dine hudproblemer til livs og dermed få selvtilliden tilbage, uden at denne koster en formue. I denne artikel får du derfor gode råd til, hvordan du nemt og hurtigt kan pleje din hud, så den bliver flot og tiltrækkende. Er dine hudproblemer større end som så, får du tilmed gode råd til, hvordan laserbehandling kan fjerne hudens ujævnheder.

Få åreknuderne fjernet

Har du fået åreknuder på kroppen? Åreknuder er synlige vener på benene, som ligger lige under huden. Mange føler sig irriteret af de synlige, blå åreknuder, hvilket ofte resulterer i, at folk med mange åreknuder ikke har lyst til at vise sig på stranden eller i svømmehallen. Derudover kan åreknuder medføre fysiske gener, og mange oplever, hvordan åreknuder fremmer træthed, forårsager ømhed i kroppen og giver en ubehagelig fornemmelse af tyngde i benene. Er du blandt de, som oplever, at åreknuder går ud over både selvværd og velvære? Der findes flere måder, hvorpå du kan komme af med dine åreknuder – og dette behøver hverken at tage lang tid eller koste en formue. Hos Varix  – en åreknudeklink beliggende i flere store danske byer – kan du få fjernet dine åreknuder nemt og problemfrit. Hvilken behandling du skal igennem fastlægges ud fra en individuel vurdering, men de primære behandlingsformer er laser, Venaseal-lim eller skum.

Besøg en kosmetolog

Føler du, at din ansigtshud er rynket og umedgørlig? Den travle hverdag sætter ofte dybe spor i ansigtet, og stress og jag kan hurtigt medføre, at huden danner røde plamager, får et mat look og danner flere rynker, end den ellers ville have gjort. Frygt dog ej, for hos en kosmetolog kan du få gode råd til, hvordan du kan pleje din hud, så du kan slippe af med dine hudproblemer. Det er forskelligt, hvor meget det koster at gå til kosmetolog, men et enkelt besøg om måneden skulle være nok til at gøre din hud både flottere og sundere.

Spis dig til en flottere hud

Du har sikkert hørt det før – en sund kost med masser af grøntsager og vitaminer giver huden en fantastisk udstråling. Hvis du ønsker at forbedre hudens look, er første step derfor at omlægge kosten, så du får mere frugt og grønt i hverdagen. På listen over det frugt og grønt, som giver den flotteste hud, finder du blandt andet gulerødder og appelsiner. Disse er begge sprængfyldte med vitaminer, som giver dig en smuk kulør, modvirker rynker og fremmer hudens elasticitet. Derudover siges det, at fisk ligeledes er et vidundermiddel for huden. Dette skyldes, at de olier, der findes i fisk, påvirker din huds udstråling og samtidig holder den fugtet og spændstig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *